CreavOn...creating confidence!

ENESTÅENDE
INNOVATIV
BANEBRYDENDE

Introduktion til teknologien bag Fitvibe

Træning med Fitvibe og vibrationstræning har vist langt bedre resultater end traditionelle træningsmetoder, og dette med væsentlig kortere træningstid, og med mindre risiko for overbelastninger. Dette skyldes den unikke udnyttelse af ubevidste stræk-reflekser skabt ved påvirkning af kroppens muskel-tener.

Successen bag Fitvibe er refleksbaseret muskelaktivering, som skabes af Fitvibes vibrerende platform. Fitvibe vibrationstræning påvirker især det neuromuskulære system, hvilket muliggør forøgelse af muskelstyrke. Og ... Fitvibe vil give dig mulighed for at overvinde tyngdeloven! Den 3-dimensionelle mekaniske stimulering initierer en stræk-refleks via muskeltener, som resulterer i kraftige pulserende sammentrækninger i musklen. Valget af program afgør frekvensen, hvormed disse forekommer, og regulerer kraftpåvirkningen på musklen ved styring af amplituden. Og da Fitvibe påvirker dine muskler med accelerationsændringer, betyder det, at påvirkningen af kraft på din krop bliver op til 6 gange så stor som tyngdekraften! Det resulterer i en enorm effektiv træning. En effektivitet, der løftes helt fantastisk af det faktum, at refleksstyret træning aktiverer tæt ved 100 % af dine muskelfibre mod ca. 40 % når gennemsnitsdanskeren selv skal aktivere musklen!

Fitvibe og vibrationstræning giver dels en umådelig lang række resultater (se fordele), dels er den velegnet til træning for en langt større gruppe mennesker end konventionel træning, herunder ældre, børn og voksne under sygdom eller genoptræning. Metoden har både fysiske, psykiske og kosmetiske effekter (så som anti-cellulitis, kollagen forbedring, og fedtforbrænding).

Og du kan med én maskine træne hele kroppen.

Fitvibe bruges i vid udstrækning af top-sportsfolk pga. den bemærkelsesværdige vækst af eksplosiv styrke og den reducerede restitutionstid.

 

Forskning...

Fordele & Anvendelser ...

 

HomeOm osProdukterReferencerNyhederFitvibeDownload
CreavOn Danmark
Nørre Tranders Vej 28 • DK-9000 Aalborg
Tlf. +45 702 703 15 • Fax +45 702 703 16
info@CreavOn.com • www.CreavOn.com

Find træningssted nær dig!