Tilmeld nyhedsbrev!

CreavOn...creating confidence!

ENESTÅENDE
INNOVATIV
BANEBRYDENDE

Nyheder...

 

- Fitvibe vibrationstræning nu også i Års ... "Træning for alle" i Års har nu taget konsekvenser af flere års nysgerrighed og kundernes efterspørgsel på vibrationstræning. Og naturligt nok faldt valget på Fitvibe Excel Pro som vibrationsplatform.

- CreavOn lancerer nu Slankekaffe.dk ... Green Coffee for Slimmers fås dermed for første gang nogensinde i Danmark. Læs mere om det revolutionerende og velsmagende grønne kaffe på Slankekaffe.dk

- CreavOn præsenterer Fitvibe Medical og Fitvibe Golf ... med den nye version af Fitvibe Excel Pro lanceres nu to helt nye Fitvibe modeller: Fitvibe Medical og Fitvibe Golf! Disse er begge udtryk for helt nye muligheder for at designe kundetilpassede Fitvibe maskiner med mulighed for bl.a. at indlægge logo, egne programmer, egne billeder m.m.

- Læge Hans Jørgensen, Sindal, tager som den første læge i Nordjylland Fitvibe Excel Pro og vibrationstræning i brug. Både patienter på klinikken og almindelige brugere af motionscenteret i huset vil få glæde af Fitvibe. Stort tillykke med den hidtidige succes, og alt held og lykke fremover.

- Dragør Kommune går forrest indenfor ældretræning! Med købet af Fitvibe Excel Pro til Wiedergården, har endnu en kommune valgt CreavOn og vibrationstræning til at sikre optimal træning og genoptræning af de ældste borgere. Vi siger tillykke og ønsker god fornøjelse med træningen.

- Med Viborg Klinikken får byen nu sit første sted med vibrationstræning. Klinikken tilbyder nu træning med Fitvibe Excel Pro og har i samme omgang introduceret sine klienter for X-Biking.

- EasyBodyCare lancerer X-Bike

- Avalon Spa åbner i KBH med Fitvibe som bærende element for fitness

- Ha det godt!DR laver indslag om Fitvibe og vibrationstræning ... du kan se indslaget her eller download omtalen fra dr.dk her

- Vibrocare åbner nyt center i Egå

- POLITIKEN har artikel om Fitvibe ... download den her!

- Aftenshowet DR viser Fitvibe og vibrationstræning med Birgitte Nymann

- MG Funktionel Træning ved Merete Grey i Frederikshavn vælger X-Bike som den optimale helkrops kredsløbstræning. Merete Grey har i en lang årrække været fysisk træner for Frederikshavn Ishockey.

- Århus har nu fået sit første sted med vibrationstræning! Fysioterapeaut Louise Møldrup har med Fitvibe Excel Pro og Fitvibe Coach kortsystem i sit nyåbnede "Vibrocare" sikret århusianernes adgang til verdens hurtigst voksende træningsform

- Nu lancerer vi Fitvibe Smart ... vores fantastiske vibrationsplatform til hjemmet! Igen her er der tale om et produkt der sætter nye standarder for branchen.

- MC Stortalentet Marco Lewentdorff indgår aftale om træning på CreavOn's X-Bike. "Vi ser meget frem til at give Marco optimale træningsforhold uden for banen" udtaler hans manager.

- CreavOn's Fitvibe Excel omtales i WOMAN i forbindelse med Gents & Lady Lounge. Se omtalen her!

.

Presse ...

Energia, 2009

DR's "Ha det godt", 2007 ... video eller omtale fra nettet

Politiken, 2007

DR's Aftenshowet, 2007

Woman, 2007

Nordjyske, 2006

TV2's Go' Aften Danmark, 2006

"Oestrogen Radio", oestrogen.dk's radioprogram på Radio100 FM, 2006

"Værs'go Aalborg", 2006

Workout & Fitness, Danmark 2006

Magasinet "Q", Danmark 2006

Vodskov Avis, 2006

Woman (Jubii Online), Danmark 2005

"Ekstra Bladet online", Danmark 2005

"Midt Vest Avisen" Aalborg, 2005

"Nordjyske.dk", Danmark 2005

"T3", Danmark 2005

Fysioterapeuten" Danmark, 2005

"Iform", December 2004

"Fysioterapeuten" Danmark, 2004

HomeOm osProdukterReferencerNyhederFitvibeDownload
CreavOn Danmark
Nørre Tranders Vej 28 • DK-9000 Aalborg
Tlf. +45 702 703 15 • Fax +45 702 703 16
info@CreavOn.com • www.CreavOn.com